TORNARÀ EN 15 DIES

Pedrerol tanca temporalment 'El chiringuito' pel coronavirus: «L'esport està aturat»

El presentador va anunciar aquest dijous que l'espai de debat esportiu es prendrà dues setmanes d'aturada

pedrerol

La crisi del coronavirus continua afectant la indústria televisiva. Un exemple clar és el d’‘El chiringuito de jugones’, que va ser dels primers a prohibir l’entrada de públic al seu plató com a mesura de prevenció. Ara, l’espai que capitaneja Josep Pedrerol a Mega ha fet un pas més i ha anunciat que paralitzarà les emissions durant les dues pròximes setmanes. 

El presentador, que va iniciar el programa d’ahir agraint i posant de relleu la feina que estan fent els sanitaris, va revelar la decisió que ha pres l’equip del programa: «Us volia comentar que a ‘El chiringuito’ ens prendrem dues setmanes en què no estarem amb vosaltres, estarem a casa preparant coses noves per al programa». 

 

Una mesura que es pren a causa de la situació que travessa el món de l’esport, aturat per la pandèmia: «No tenim Lliga, no tenim Champions, ni NBA, ni motos ni cotxes». «Entenem que sense futbol o sense bàsquet és molt complicat fer un programa d’aquest tipus. El que voleu és que us entretinguem amb temes que provoquen el debat, el riure, l’enuig o la passió», va apuntar Pedrerol. 

No obstant, el periodista va voler remarcar que les xarxes socials del format es mantindran actives cada nit: «Us explicarem com va la nostra vida a casa, perquè això és el que hem de fer. És la gran recomanació. Si podeu, quedeu-vos a casa. Si us trobeu malament, teniu telèfon». 

Abans de començar el programa, va tornar a insistir en la importància de seguir les recomanacions del Govern: «Veient imatges de discoteques, de gent prenent copes als bars... Els experts diuen que no és gaire recomanable». «No us ajunteu amb gaire gent i tingueu precaució», va dir adreçant-se als joves que cada nit veuen ‘El chiringuito’.