FA BROMA AMB EL VIRUS

'Sálvame' dispara les alarmes pel coronavirus i mesura la temperatura en directe a María Patiño

La col·laboradora va comentar que el dia anterior havia tingut febre i va accedir a posar-se un termòmetre

maria-patio

Les últimes informacions sobre el Covid-19 continuen acaparant les escaletes dels programes de debat i actualitat. Però, a més, el conegut coronavirus també ha arribat a altres formats d’entreteniment que prefereixen prendre-se’l amb humor. Durant la tarda d’aquest dimecres, ‘Sálvame’ va disparar les alarmes després que María Patiño avisés que el dia anterior havia tingut febre. 

«No vull que soni frívol, perquè no és frívol el que està passant», va assenyalar Carlota Corredera, que no obstant, va començar a interrogar la col·laboradora per conèixer els seus símptomes. «Tenia un bacteri a la boca, em van fer un col·lutori i em van haver de sedar. Crec que de la infecció vaig tenir febre», va aclarir Patiño. 

No obstant, les seves explicacions no van convèncer del tot la presentadora, que li va proposar prendre’s la temperatura en directe. «Em ve bé perquè crec que estic calenta», va reconèixer la periodista. Kiko Hernández, per la seva banda, es va mostrar desconfiat. «Hem de fer un acte de fe, jo no estic obligada a creure’m el teu diagnòstic», li va etzibar el tertulià mentre li recomanava a Mila Ximénez que s’allunyés de la seva companya. 

«Vaig al metge de dalt i que em mirin. No m’importa, jo em aïllo, no vull que aquest equip es posi malalt i que desaparegui un dels programes estrella de la cadena. És més, ¿me’n puc anar a casa?», li va preguntar Patiño al director del programa, que li va proporcionar un termòmetre per sortir de dubtes

D’aquesta manera, la presentadora de ‘Socialité’ va accedir a mesurar-se la temperatura fins i tot en dues ocasions. En cap va superar els 36 ºC i així es va descartar que tingués febre, un dels símptomes més reconeixibles del coronavirus. 

Temes:

Sálvame