COP DUR

'El tiempo del descuento': Maestro João s'enfonsa a l'assabentar-se que el seu nòvio l'ha deixat per una dona

El concursant va descobrir en directe que Alberto ha iniciat una relació amb una altra persona

maestro-joao

El Maestro João va haver d’enfrontar-se aquest diumenge a la seva nit més complicada en ‘El tiempo del descuento’. El concursant va acudir al confessionari de la casa per rebre una mala notícia de l’exterior, tal com Jorge Javier Vázquez s’encarregava de comunicar-li. Després d’obrir un sobre amb el seu nom i ple de mocadors de paper, el vident va visualitzar un vídeo i va descobrir que el seu nòvio, Alberto, l’havia deixat per una dona. 

Les imatges mostraven un fragment de ‘Cazamariposas’ en el qual es revelava la notícia. El mateix Alberto va concedir unes declaracions a l’espai de Divinity en les quals confirmava la seva ruptura amb la que ha sigut la seva parella: «Jo estic coneixent una altra persona fora i estic molt bé. Vivia una mala ratxa amb el João, vaig conèixer aquesta noia i m’he recolzat en ella». 

 João, que no donava crèdit al veure les imatges, es va posar a plorar i va reconèixer que era «molt dolorós» per a ell. «No em sento utilitzat, perquè, si fos així, seria més dolorós. Pensaré que el temps que ha estat amb mi m’ha estimat», va assegurar el concursant durant la seva conversa amb el presentador, que va voler conèixer els motius pels quals no mantenien relacions sexuals. «Tot va succeir durant la relació amb el Pol, llavors jo tampoc volia tenir relacions amb ell», va apuntar el vident. 

Així mateix, João va confessar que no tenia clars els seus sentiments cap a Alberto: «Sempre intento ser feliç i volia ser feliç. Potser em vaig enganyar, però volia sentir-me feliç. No sé si estava enamorat o no, és molt difícil separar ara els sentiments». Malgrat aquest cop dur, va voler deixar clar que continua creient en l’amor. «Tant de bo m’enamorés demà mateix», va reconèixer.