A 'EL INTERMEDIO'

Wyoming es transforma en Abascal: «No vam aixecar el nostre imperi amb 'feminazis', sinó amb homes valents»

El presentador es va posar a la pell del líder de Vox i va contestar les preguntes de Dani Mateo

wyoming

El Gran Wyoming es va transformar aquest dimarts en Santiago Abascal. El presentador d’‘El intermedio’ es va posar a la pell del líder de Vox per concedir una de les habituals ‘entrevistes per la cara’ del format de La Sexta. 

Un cop a dins del paper d’Abascal, Wyoming va afirmar que només és necessari un ministeri al nostre país: «L’únic que no té Pedro Sánchez: el Ministeri de l’Espanyolitat. L’instal·laré quan governi i tindrà tres sotssecretaries: la de l’església catòlica, la de la tauromàquia i la de la immigració, de la qual dependran, al seu torn, dues direccions generals: la de ‘panchitos’ i la de moros». 

«No em posi aquesta cara que jo no soc racista, hi ha dos negres que tenen tot el meu respecte. El de Vox i el de WhatsApp», va afirmar el fals Abascal davant de Dani Mateo, que li va preguntar per l’estratègia que seguirà Vox: «No esperin una oposició covarda i ploranera com la del PP, Espanya està vivint una emergència però no la deixarem caure».

«Per controlar el niu de colpistes, comunistes i pollosos que han pres les institucions, recorrerem a les armes», va assegurar mentre mostrava un tirador a la càmera. A més, respecte a Catalunya, va assenyalar que «el diàleg és per als ascensors». «Hem d’enviar l’exèrcit a Catalunya per detenir Torra, Puigdemont i Piqué», va apuntar. 

«Catalunya està sota el jou de la generalitat filoterrorista i maçona. S’ha convertit en un territori molt perillós», va afirmar l’Abascal de Wyoming, que després va llançar una pregunta que va respondre ell mateix: «¿El nostre imperi es va aixecar amb feminazis i ‘marimachos’? No, vam conquerir Amèrica amb el coratge i la gallardia d’homes valents que brandien les seves espases sense parar». «Al camp de batalla els esperava la glòria i a casa les seves dones amb el dinar fet i la roba planxadeta. Així ha sigut sempre i així ha de continuar sent», va finalitzar. 

Temes:

El Intermedio