ESPERADA ESTRENA

'Veneno', la nova sèrie creada pels Javis, arribarà el març a Atresplayer Premium

Isabel Torres, Daniela Santiago i Jedet són les protagonistes de la sèrie inspirada en les memòries de La Veneno

veneno

Atresmedia ha anunciat aquest dimarts que ‘Veneno’ s’estrenarà el pròxim mes de març a Atresplayer Premium. La nova sèrie creada, escrita i dirigida per Javier Calvo i Javier Ambrossi, que narra la vida i la mort de La Veneno, compta amb les actrius Isabel Torres, Daniela Santiago i Jedet com a protagonistes. 

Les tres intèrprets es posaran a la pell del personatge central de la sèrie en tres etapes diferents de la seva vida. A més, Lola Rodríguez donarà vida a un altre dels personatges protagonistes: Valeria, la jove periodista que va acabar escrivint ‘¡Ho dic així! Ni puta ni santa’, les memòries de la qual s’ha inspirat ‘Veneno’.  

 

Lola Dueñas, Goya Toledo, Ester Expósito, Paca La Piraña, Sophia Lamar, Mariona Terés, Mercedes León, Elvira Mínguez, Lara Martorell i el jove Marcos Sotkovszki completen l’elenc del nou projecte original d’Atresplayer Premium, produït per Atresmedia Studios i Suma Latina amb la producció associada d’Apache Films.

La sèrie va iniciar les seves gravacions el mes de desembre passat a la localitat d’Isleta del Moro, a Almeria. El rodatge dels 8 episodis de 50 minuts que conformen ‘Veneno’ s’estendrà durant quatre mesos i es durà a terme a la província d’Almeria i a la Comunitat de Madrid.