A ANTENA 3

Soy una pringada, durant la seva visita a 'El hormiguero': «Em fa gràcia ser aquí»

La youtubera va anar al programa de Pablo Motos per presentar 'Road trip', el seu viatge amb Núria Roca pels Estats Units

soy-una-pringada

Esty Quesada, més coneguda com a Soy una pringada, va sortir aquest dimarts de la seva zona de confort per intentar divertir-se en un programa com ‘El hormiguero’, completament allunyat del seu estil. La youtubera, que compta amb prop de 300.000 subscriptors, va visitar el programa de Pablo Motos en companyia de Núria Roca per presentar ‘Road trip’, el ‘docu-reality’ que han gravat per a TNT en el qual mostren el seu viatge pels Estats Units. 

Des del moment en què va trepitjar el plató, Esty es va mostrar visiblement incòmoda per participar en l’espai d’entreteniment d’Antena 3. Mentre Roca vivia el moment ballant al ritme de la música i agraint els aplaudiments del públic, la youtubera es va quedar aturada sense saber molt bé què fer

De fet, es va emportar les mans a la cara i va provocar la preocupació de Motos. «¿Estàs bé? Quin ensurt m’has donat, pensava que t’havies emocionat», va deixar anar el presentador. Res més lluny de la realitat, tal com va reconèixer la creadora de continguts d’èxit. «Em fa gràcia ser aquí», va confessar abans d’asseure’s a la taula i enfrontar-se a l’entrevista.

Durant la xerrada amb Motos, Núria Roca va explicar que no coneixia en persona la seva companya de viatge abans d’embarcar-se en aquesta peculiar aventura. «Jo sí que la coneixia, és una icona de la televisió», va reconèixer Esty, que al principi pensava que seria «més estirada i més ‘pija’»: «Sorprenentment ens vam caure bé». La presentadora, per la seva part, va explicar que havia escoltat parlar d’ella pel seu fill: «Em va posar un vídeo seu parlant d’una persona en concret i m’havia fet molta gràcia»

Respecte a la proposta que van rebre per part d’Atresmedia Studios i TNT, Roca va reconèixer que el va agafar per sorpresa. «Vam agafar un vol sense conèixer-nos i per causes meteorològiques es va desviar a Miami», va relatar la protagonista de ‘Road trip’. «Hi va haver un huracà real, gairebé ens mata», va assegurar Esty.