A 'TODO ES MENTIRA'

Marta Flich esclata contra Beatriz Talegón per les protestes a Catalunya: «¡No em tergiversis!»

La presentadora i la convidada es van embolicar en una discussió per les seves actituds diferents sobre l'«independentisme radical»

tem

Les protestes a Catalunya per la sentència del procés continuen estant de plena actualitat, i aquest dilluns van desembocar en un fort enfrontament entre Marta Flich i Beatriz Talegón a ‘Todo es mentira’. Totes dues van mostrar actituds molt diferents respecte al concepte d’«independentisme radical», ja que la convidada va afirmar que «no hi ha proves» que existeixi. «S’ha d’investigar i depurar per poder dir quin percentatge de l’independentisme és violent», va assegurar a través d’una connexió. 

Flich, per la sevapart, va mantenir que hi ha una part «violenta» de l’independentisme i va compartir les dades ofertes pel ministre Grande-Marlaska. «Les detencions són una cosa, les proves que han de presentar-se i el procés judicial, una altra. El ministre parla que hi ha persones que són violentes», va assenyalar Talegón abans que la presentadora donés més detalls: «Ha dit que hi ha independentisme radical violent darrere de tot això, a més d’anarquistes d’altres països i àcrates.» 

«No podem criminalitzar tota una ideologia», va defensar llavors Talegón. Va ser aquesta afirmació la que va provocar l’enuig de Flich, ja que ella en cap moment havia dit el contrari: «No tot l’independentisme és violent, però hi ha una part que sí que ho és. Nosaltres ensenyem les dues cares». «¡No em tergiversis! Deixa’m explicar-me perquè es tergiversen les coses i no em dona la gana», va esclatar la conductora de ‘Todo es mentira’.

«Divendres cobrim una manifestació i vam veure dues cares. Una de molt pacífica que representa el poble català, independentistes i no independentistes, que protestaven contra la sentència del procés. Després teníem un grup residual però coordinat, molt violent, que en part eren independentistes radicals. Aquí i a Pequín. Ho diu el Ministeri de l’Interior, són dades i això teu, intuïció», va concloure l’economista.