AL CAPDAVANT DE 'TEM'

Risto Mejide s'agafa la baixa per paternitat: «Ho faig perquè puc, ho vull i ho he de fer»

Marta Flich agafarà les regnes de 'Todo es mentira' fins a la tornada del presentador titular

risto-mejide

Com ja va passar durant els mesos d’estiu, Marta Flich agafarà les regnes de ‘Todo es mentira’ durant les pròximes setmanes. Risto Mejide ha anunciat aquest dijous, durant l’emissió del seu programa, que s’ha agafat la baixa per paternitat perquè ben aviat naixerà la filla que espera amb Laura Escanes

«Me l’agafo perquè puc, ho vull i ho he de fer. Soc conscient que tinc una sort immensa que em passin les tres coses», va començar dient el presentador després que Euprepio Padula aplaudís la seva decisió. 

D’altra banda, Risto va assenyalar que «la gent que tenim certa notorietat estem moralment obligats a fer-ho i estic encantat». «És una cosa que no em penso perdre i que no em perdria per res del món, allà estaré», va dir mentre rebia l’aplaudiment del públic. 

 

Risto: «Hem de continuar amb el partit polític»

Al tram final del programa, Risto va abandonar el plató per agafar un avió, però abans de fer-ho es va acomiadar dels seus col·laboradors: «Quan ens tornem a veure la meva vida i la de la meva dona haurà canviat per sempre. Seré una altra persona tot i que sembli el mateix»

A més, va recordar que la idea de crear un partit polític, el PNLH (Peor No Lo Haremos), va seriosament. «Us deixo un encàrrec molt important. Això de muntar el partit polític ha de continuar, ho hem de fer. No és cap broma», va dir a Marta Flich, que va respondre: «Va de debò i seguirem endavant, t’ho prometo»

Temes:

Risto Mejide