'LA RESISTENCIA'

Mina El Hammani sorprèn Broncano amb la seva resposta a la pregunta del sexe

L'actriu d''Élite' ha visitat aquest dilluns el plató del 'late night' de #0, on va respondre a les dues preguntes mítiques del presentador

mina-broncano

Amb ‘Élite’ de plena actualitat per l’estrena de la segona temporada a Netflix, David Broncano ha convidat aquest dilluns al plató de ‘La resistencia’ a una de les protagonistes: Mina El Hammani. L’actriu que dona vida a Nadia en la ficció adolescent es va enfrontar a les incòmodes preguntes del presentador, que es va interessar tant per la vida sexual de la convidada com pels diners que té al banc. 

Després que la intèrpret afirmés que té «menys de 50.000 euros», Broncano li va preguntar per les relacions sexuals que ha mantingut l’últim mes. Sense pensar-s’ho ni un segon, Mina va respondre amb rotunditat: «Zero». «¿Zero rotund? ¿En 30 dies?», va insistir l’humorista, que no va ocultar la seva sorpresa al sentir la resposta de l’actriu: «Compta tot, ¿eh?. Aquí a relacions sexuals ho incloem tot, perquè no em menteixis sense saber-ho». «Quina merda, firmo el contracte de la caixa i a sobre he respondre a les dues preguntes», es va queixar Mina, que va mantenir les seves paraules. 

Minuts abans havia fet un cop d’ull a l’interior de la caixa, la gran novetat de ‘La resistencia’ a la tercera temporada. «H vingut aquí a veure la caixa», va assegurar amb entusiasme la intèrpret, que la va mirar amb entusiasme durant un moment. Mina, que no va ocultar una rialla, va afirmar que «puc veure això una bona estona». «És... juro que mai havia vist una cosa així», va reconèixer.