TRENCA EL SEU SILENCI

'El programa d'Ana Rosa' rep una nova carta de la víctima de 'la Manada': "Ha sigut esgotador"

ana-rosa

El juny de l’any passat, la víctima de 'la Manada' va trencar el seu silenci a travésd’una carta que va enviar en exclusiva a 'El programa de Ana Rosa'. Aquest matí, un any després, la jove ha tornat a posar-se en contacte amb l’espai matinal de Telecinco amb una nova missiva en la qual explica com se sent després de conèixer-se la sentència a què s’enfronten els seus agressors, condemnats pel Tribunal Suprem a 15 anys de presó per un delicte continuat de violació.

A primera hora d’aquest divendres, el programa d’actualitat de Telecinco ha revelat les paraules amb què la jove trenca el seu silenci a la carta, el contingut del qual per complet es revelarà al llarg del matí. "Després de gairebé tres anys, aquest procés per fi s’ha acabat", comença dient la víctima en les seves declaracions.

"Ha sigut llarg, intens i, sobretot, esgotador. El pitjor no va ser la situació viscuda sinó tot el que va venir després", afegeix en l’avanç que ha mostrat 'El programa de Ana Rosa' durant l’inici del programa d’aquest divendres. 

(Notícia en actualització)