ORGULLÓS

En Valentín de 'Masterchef' a Jiménez Losantos: "Sembla que no podem portar la bandera d'Espanya i la gai juntes"

El polèmic aspirant a 'Masterchef' Espanya se sincera amb el seu ídol, Federico Jiménez Losantos

valnetinjimenezlosantos

En Valentín mai ha anat amb mitges tintes i des d’un primer moment es va declarar fan empedreït de Federico Jiménez Losantos. L’aspirant a cuiner ha pogut complir el seu somni i ha conegut Losantos en una entrevista que el periodista li ha fet en el seu programa ‘Es la mañana de Federico’, d’esRadio. "Sempre he intentat ser jo mateix. Si tota la vida he lluitat per no tenir complexos, no m’inventaré ara un personatge", ha dit en l’entrevista el madrileny, que es declara gai i votant de Ciutadans.

El concursant relata que quan va arribar a l’habitació de la casa on s’allotgen els participants el primer que va fer va ser “penjar la bandera d’Espanya i la gai”. El simpatitzant del partit de Rivera no ha deixat escapar l’oportunitat de soltar una pulla respecte al tema de les banderes: "Sembla que no les podem portar juntes [l’espanyola i la gai], perquè a COGAM crec que no li agrada”. 

La seva complicada relació amb l’Aleix

En Valentín explica en l’entrevista que l’Aleix és un dels companys amb qui millor es porta tot i que al principi "no donava ni un diner". I és que el fan de Losantos revela que de primeres no va congeniar gaire amb el concursant de Manresa: "Vaig pensar que l’Aleix era una mica 'MYHYV' i ell va pensar que jo era ‘falangito’”. Però també explica que al cap de pocs dies eren “íntims”. “Al final es tracta de trencar estereotips”.

Si l’Aleix és la cara del concurs d’en Valentín, en Carlos és la creu. Durant el transcurs del programa han sigut moltes les picabaralles que han protagonitzat tots dos. "Ell és molt competitiu i jo soc un Miura; quan ell em pica jo salto i ell ho sap. Però ens avenim; anem a sopar junts” aclareix en Valentín.

Temes:

Masterchef TVE