PICABARALLA EN TELECINCO

Juan Carlos Monedero, contra Ana Rosa Quintana: "Ets el cor de la dreta espanyola»

La presentadora i el cofundador de Podem han protagonitzat un tens encreuament d'acusacions

monedero-ana-rosa

Una vegada més, Ana Rosa Quintana i Juan Carlos Monedero s’han embolicat en un encreuament d’acusacions mútues a Telecinco. Tots dos han protagonitzat una tensa picabaralla després que la presentadora li demanés al cofundador de Podem que fes una mica d’autocrítica sobre la fragmentació en el seu partit, però ell ha decidit contraatacar amb una crítica contundent al seu programa.

"Tota construcció mediàtica de qualsevol tema té una línia editorial, com el teu programa. I la línia editorial del teu programa no és que governi el PSOE amb Unides Podem", li ha etzibat Monedero a Ana Rosa a través d’una connexió en directe. "No és veritat, si jo tingués línia editorial no tindria aquí persones de diferent ideologia, inclòs tu. No li vull dir a l’espectador què ha de votar", ha defensat ella.

Ana Rosa: "Podem no hauria existit sense els mitjans"

Monedero ha assegurat que li semblen més greus altres temes com la corrupció del PP, al mateix temps que ha afirmat que "això d’Íñigo Errejón mai hauria existit si els mitjans no haguessin alimentat el seu espai". "I vosaltres no hauríeu existit sense els mitjans", l’ha tallat Ana Rosa abans que ell rebatés: "Hi ha una diferència; quan un partit emergeix amb molta força, que s’intenti ocultar és un escàndol".

"Us convido que vegeu l’entrevista que li vaig fer a Pablo Iglesias fa tres dies", va afegir Monedero per esquivar els arguments dels que consideren que no és crític amb Podem. "Vas estar molt pilota", va fer broma Ana Rosa, que no va veure venir la clatellada posterior del politòleg: "Ja, no com tu amb Albert Rivera o Pablo Casado".

"Rivera em cau bastant bé, com a tu Iglesias. A mi menys, perquè ni milito ni defenso el seu partit", va deixar clar la periodista de Telecinco. "Ets el cor de la dreta espanyola. A la dreta li faltaria l’oxigen sense tu", li va etzibar Monedero en un to més distès abans que Ana Rosa conclogués la conversa: "Ja m’has situat, tu ara reparteixes càrrecs".