CERIMÒNIA DE SALVACIÓ

'Supervivientes': l'audiència recolza Isabel Pantoja i la deslliura de l'expulsió

La tonadillera, que diumenge va afirmar que volia abandonar el concurs, ha sigut salvada pel públic

pantoja

Com cada dimarts, la platja de Cayo Paloma es va convertir ahir a la nit en l’escenari de la cerimònia de salvació de ‘Supervivientes 2019’.Durant la gala ‘Terra de nadie’, presentada per Carlos Sobera, els quatre nominats –Albert, Isabel Pantoja, Chelo García Cortés i Mónica Carlos Lozano– es van situar sobre unes plataformes a la vora del mar per conèixer el nom del concursant que més recolzament ha rebut des de dijous.

Lara Álvarez va tallar en primer lloc les cordes de Carlos i Albert, dos dels concursants que, per tant, continuen en perill de cara a l’expulsió que es produirà a la gala de dijous. Això va donar lloc a un duel entre Chelo García Cortés i Isabel Pantoja que es va resoldre amb la salvació de la tonadillera, que aquesta setmana ha sigut la ‘supervivent’ que més recolzament ha rebut del públic.

Després de la cerimònia, l’artista es va emocionar al recordar que era l’aniversari de la seva mare i va aprofitar per enviar-li un missatge. “Moltes felicitats, vull dir-li que l’estimo i que l'estimo amb bogeria. Que passi demà un dia meravellós amb els meus germans, amb els meus fills, amb els meus nets, amb la meva Anabel... L'estimo amb bogeria”, va assenyalar Pantoja abans que Sobera l’informés que la seva mare “està molt ben cuidada per tota la família”.

Després de ser salvada per l’audiència, Isabel Pantoja podria haver rebut la injecció d’energia que necessitava per continuar a ‘Supervivientes’. La tonadillera va afirmar diumenge passat que està decidida a anar-se’n del concurs, però Jordi González la va convèncer perquè es quedés almenys fins dijous. Ara, la seva estada a l’illa està en l’aire.