SITUACIÓ SURREALISTA

Van a veure Eurovisió a un cine de l'Hospitalet i es queden tancats després de marxar tot el personal

Una de les implicades ha explicat en declaracions a aquest portal com es va desenvolupar aquest inesperat episodi

miki-2

Els seguidors del Festival d’Eurovisió van poder disfrutar aquest dissabte de la retransmissió de la gran final del certamen per La 1 de TVE; però a més, altres apassionats del concurs van optar per veure-ho en pantalla gran gràcies a la possibilitat que oferien diversos cines del país.

En un, situat a l’Hospitalet de Llobregat, es va viure un moment inesperat i molt surrealista. Després de la victòria de Duncan Laurence, els assistents van sortir de la sala i es van trobar el centre comercial completament buit i sense cap empleat que obrís la porta per poder tornar a casa seva, tal com ha denunciat una usuària a Twitter.

Segons comenta en declaracions a YOTELE, no hi havia ni rastre de l’encarregat de seguretat ni cap senyal que els indiqués per on havien de sortir. Com que les sortides principals estaven bloquejades, els assistents van decidir provar sort pel pàrquing, però les portes tampoc s’obrien: "No hi havia manera, hi havia qui no parava de pujar i baixar per buscar alternatives". 

A poc a poc, la tensió va començar a apoderar-se de totes les persones ‘oblidades’ pels responsables del centre fins que finalment van trobar una sortida pel pàrquing que els va permetre escapar-se del recinte. "Vam poder fugir tots corrent rampa amunt com si fos la fi del món", comenta amb humor l’afectada. 

Afortunadament, malgrat els moments de pànic viscuts, tot va quedar en una divertida anècdota i en una bona història per explicar.