PRIMERA SEMIFINAL

Eurovisió ensenya l'actuació de Miki per complet i una de les seves fotos més comentades

El representant espanyol va ser present en la primera semifinal del certamen musical

miki

Disset països van participar aquest dimarts a la nit en la primera semifinal d’Eurovisió i només deu van aconseguir el pas a la gran final de dissabte. Però, a més, els espectadors de tot Europa van poder conèixer el nostre representant, Miki, que va fer una breu aparició al recinte Expo Tel Aviv que va fer parlar molt a les xarxes socials.

“‘Hola hermoso, qué tal, ¿todo bien?’”, li va preguntar en espanyol Assi Azar, un dels mestres de cerimònies. “‘Todo bien, nada mal’”, va respondre Miki, fent una clara picada d’ullet a la cançó amb què Marilia (‘OT 2018’) va optar per representar al nostre país.

   Miki conquista Europa amb ‘La venda’ i els seus abdominals Miki conquista Europa amb ‘La venda’ i els seus abdominals

El moment més comentat va arribar quan el presentador va mostrar a càmera una fotografia en la qual l’intèrpret de ‘La venda’ apareix sense samarreta i deixant al descobert els seus marcats abdominals. Una imatge que va fer posar vermell el jove barceloní. “Em fa una mica de vergonya”,va reconèixer abans d’explicar que la instantània és anterior a la seva entrada a ‘Operación triunfo’.

Els tres minuts de 'La venda'

Després que Miki expliqués breument el significat de ‘La venda’, el presentador va donar pas a un minut de l’actuació amb què el cantant intentarà realitzar un bon paper sobre l’escenari dissabte a la nit. Posteriorment a l’emissió de la semifinal, el canal oficial del festival a Youtube va publicar el vídeo per complet i ja acumula més de 130.000 reproduccions.