SERÀ BÁRBARA VALIENTE

Netflix confirma la tornada de Terelu Campos a 'Paquita Salas' en la seva tercera temporada

La col·laboradora de televisió, que ja va fer un 'cameo' en la sèrie dels Javis, es tornarà a posar a la pell de la directora de B Fashion

20190507 435761 terelupaquitae 1 1 / periodico

Terelu Campos continua allunyada dels platós després d’abandonar  'Sálvame' a causa dels múltiples desacords de la seva germana, Carmen Borrego, amb el programa en què fins ara treballava com a col·laboradora. Però la filla de María Teresa Campos ja prepara la seva tornada a televisió com a fitxatge estrella de 'Paquita Salas', sèrie en què va participar amb un sorprenent i fugaç ‘cameo’ en l’últim capítol.

Netflix ha confirmat aquest dimarts que Terelu tornarà a la ficció per interpretar durant la seva tercera temporada Bárbara Valiente, l’"admirada, temuda i poderosa" directora de B Fashion, el millor ‘showroom’ d’Espanya. L’anterior entrega de la sèrie va acabar amb la trobada entre Magüi (Belén Cuesta) i Bárbara, personatge que finalment tindrà més recorregut en la comèdia creada per Javier Calvo i Javier Ambrossi.

El fitxatge de Terelu s’ha anunciat uns dies després que Netflix revelés la identitat de la nova artista que posarà veu a la capçalera de 'Paquita Salas'Isabel Pantoja, que actualment és a Hondures com a concursant de 'Supervivientes el 2019', recollirà el testimoni de Rosalía, que li va posar el seu particular i inconfusible segell a la música d’entrada durant la segona temporada.

En les noves trames que arribaran a Netflix a nivell global en els pròxims mesos, Paquita decideix tornar del retir amb un projecte més modest després d’haver desmantellat la seva agència de talents. De tornada a la feina, es veurà obligada a enfrontar-se al món dels ‘influencers’ i del curtmetratge, i tant ella com la resta de personatges s’adonaran que difícil que és reinventar-se.

Temes:

Terelu Campos