A 'ESPEJO PÚBLICO'

L'advertència de Susanna Griso a Cristina Seguí pel seu tuit en directe sobre Celia Villalobos

La periodista i l'exdiputada del PP s'han embolicat en l'espai matinal d'Antena 3

cristina-segui-villalobos

Cristina Seguí i Celia Villalobos van protagonitzar aquest dilluns una forta topada a 'Espejo público'. Les dues tertulianes van deixar de banda la política i es van embolicar en directe després que la periodista acusés l’exdiputada de dir "una tonteria". "Les tonteries les diuen els tontos i les tontes", es va defensar la política, posant punt i final a un encreuament d’acusacions que semblava que no s’acabaria mai.  

Va ser llavors quan a Seguí li va semblar bona idea compartir un tuit amb els seus seguidors mentre encara era a la taula de debat d’Antena 3. "La senyora Celia Villalobos em diu 'tonta' en directe a 'Espejo público'. Obviaré el que m’ha dit fora de càmera, després que jo li recordés com Rivera exigia primàries al PP", va assenyalar l’exmilitant de Vox a la xarxa social, on va llançar un dard final: "Quina llosa s’ha tret de sobre Pablo Casado". 

Villalobos: "És ella qui m’ha dit tonta"

"Et retiraré el mòbil perquè durant el programa no escriguis aquests tuits", la va advertir Susanna Griso abans de mostrar en pantalla el missatge en qüestió. Per la seva part, Seguí es va tornar a la càrrega: "Està gravat i els espectadors ho poden revisar. Crec que has sigut molt mal educada. A aquestes hores encara no sap per què m’ha dit tonta". 

A continuació, Villalobos va prendre el torn de rèplica per defensar-se: "No tinc absolutament res en contra d’aquesta periodista. Respecto el que pensa, tot i que no ho comparteixo. Ella és la que m’ha dit tonta. Després m’ha cridat una altra sèrie de coses que evito dir-les. Ella m’ha dit tonta a mi, però en aquesta història no hi vull entrar". "No em vull enfrontar a ningú", va finalitzar.