A 'CUATRO AL DÍA'

Tensió entre Carme Chaparro i Rocío Monasterio (Vox): «No posi en boca meva coses que no he dit"

La presentadora de 'Cuatro al día' i la política del partit d'extrema dreta han protagonitzat un desacord en directe

carme-chaparro-rocio-monasterio

Rocío Monasterio ha acabat aquesta tarda amb la paciència de Carme Chaparro. La presentadora de 'Cuatro al día', que ha entrevistat en directe la candidata de Vox a la Comunitat de Madrid, ha mostrat la seva sorpresa per unes declaracions de la seva convidada en relació amb la violència de gènere. 

"Abans barrejava tota mena de víctimes. Dones, nens... Només li ha faltat posar mafiosos en el grup. Barrejava tipus d’assassinats que són diferents. A Espanya han sigut assassinades més dones pels seus marits que víctimes del terrorisme d’ETA", li ha dit Chaparro a Monasterio, que ha acusat la periodista de "frivolitzar". 

Malgrat les interrupcions de la candidata de Vox, la presentadora ha continuat amb la seva reflexió recordant la llei específica per al terrorisme d’ETA: "Si vostè no està d’acord que hi hagi uns tribunals específics per a uns assassinats en concret, m’imagino que tampoc estarà d’acord que hi hagi una llei específica per al terrorisme". 

"Li he fet una pregunta", ha afegit Chaparro a l’adonar-se que Monasterio estava evadint la qüestió que acabava de plantejar-li: "Em sembla una vergonya, em sembla frívol que vostè distingeixi uns drets humans i diferents formes de protecció en funció que la persona sigui home o dona". 

"¿Oi que els polítics amenaçats per ETA tenien una protecció? ¿Vostè li hauria tret la protecció a tots aquests càrrecs públics amenaçats?", ha replicat Chaparro, desarmant la política a mesura que la tensió anava en augment. "Crec que tots necessiten els mateixos drets humans, vostè no", ha assenyalat l’al·ludida. 

"¿Com que no? No posi en boca meva coses que no he dit", li ha demanat la periodista, que ha finalitzat l’entrevista de manera cordial i convidant Monasterio al seu plató. "Jo la convido a vostè a defensar els drets humans", ha conclòs la candidata.