FENOMEN A LES XARXES

La dona parlant d'un llamp a Canal Sur es converteix en viral: "¡Ja és aquí la guerra!"

Les hilarants declaracions d'una veïna de Begígar (Jaén) després de ser testimoni d'una tempesta arrasen a les xarxes

canal-sur

La forta tempesta elèctrica que va colpejar divendres passat la localitat de Begíjar, a Jaén, continua fent parlar a les xarxes socials. Però no pel fenomen meteorològic per si mateix, sinó per les hilarants declaracions que va concedir una veïna a ‘Canal Sur Noticias’, que s’han convertit en un autèntic fenomen a les xarxes socials. 

"Una resplendor i fa... ¡PUM! I dic... ¡Ai, ja és aquí la guerra!", va assegurar la dona davant dels micròfons de Canal Sur amb un to que deixava entreveure la preocupació amb què va viure el succés que va sobresaltar tots els veïns de la zona. El vídeo, difós per diversos usuaris de Twitter durant els últims dies, ha aconseguit milers de retuits i reaccions plenes d’humor. 

La magnitud del llamp va ser tanta que fins i tot va provocar nombrosos desperfectes en els aparells electrònics dels habitants de Begíjar, que també es van quedar sense connexió a internet durant 24 hores. Ara, els veïns hauran d’esperar per conèixer si les seves respectives assegurances es faran càrrec dels danys.