DESPRÉS DE LA POLÈMICA

María ('OT 2018') s'estrena a Twitter: "Sento no haver passat abans, estava follant"

La noia reapareix a la xarxa social fent gala de la seva habitual irreverència

mariaypablo

María Villar ha passat el seu primer cap de setmana fora de l’Acadèmia d’‘OT 2018’. La ja exconcursant, eliminada en l’última gala,ha pogut manifestar-se per primera vegada a les xarxes socials des que va sortir del concurs i ho ha fet fent gala de la seva habitual irreverència.

La noia es va estrenar comentant en el seu perfil de Twitter com només ella sap fer: “¡Hola! Moltíssississississimes gràcies a tothom que m’ha recolzat. Sou els millors, de veritat. Sento no haver passat abans per aquí, és que estava follant", va escriure.

Aquest primer comentari a la xarxa social va ser tota una picada d’ullet a la comentada i polèmica visita del seu nòvio Pablo. Quan Roberto Leal li va preguntar què era el que més trobava a faltar de la seva parella el noi va contestar: “El seu cul”. A més, va assegurar que el primer que faria amb ella fora del concurs seria “follar”.

La mateixa María va restar importància a aquell moment i va defensar el noi de les acusacions de masclisme:“És la persona menys masclista que conec”,va assegurar en una entrevista per a aquest portal. No obstant, durant la reposició de la gala en el matí del cap de setmana, TVE va decidir suprimir aquell instant.