VA ESTAR EN NEGOCIACIONS

Jesús Tomillero confirma en el seu Twitter que no participarà a 'GH VIP 6'

El televisiu àrbitre va assegurar en un missatge que no entrarà a la casa de Guadalix de la Sierra

jesus-tomillero

Falta un dia per a la gran estrena de 'GH VIP 6', però encara no coneixem els noms de tots els concursants que entraran a la casa. El que està clar és que un d’ells no serà Jesús Tomillero, que malgrat figurar a les travesses, ha confirmat a les xarxes socials que no participarà en la sisena edició del reality show.

El televisiu àrbitre es va desvincular del format el 9 de setembre passat en el seu compte de Twitter, amb un missatge que posteriorment va decidir eliminar: "A tots els que em pregunteu si vaig a GH VIP, estava en negociacions, fins a última hora, però no ha pogut ser. Gràcies a tots/as per aquests missatges de recolzament. Mai se sap si vas o no a un reality".

Tomillero afirmava d’aquesta forma que sí que ha mantingut converses amb l’organització del concurs de convivència amb famosos, però que tot apunta que no van arribar a bon port i la seva participació queda descartada. El 2017, arran de les seves aparicions a 'Sálvame', el seu nom també va començar a sonar per a 'GH VIP', però tampoc va arribar a firmar el contracte.

Tomillero va concursar en la 'Snow Week' de 'Sálvame'

L’entrada de Tomillero a la casa de Guadalix de la Sierra hauria suposat la seva segona presa de contacte amb un reality show. L’àrbitre, que va saltar a la fama després de declarar-se homosexual, va participar a finals del 2016 en la primera edició de la 'Snow Week' que va crear 'Sálvame' per triar els seus dos nous col·laboradors. Allà va coincidir amb Mónica Hoyos, primera confirmada de 'GH VIP 6'.

Al més de l’ex de Carlos Lozano també hi participaran Ángel Garó, Oriana Marzoli, Darek Dabroski, Makoke, El Koala, Aramís Fuster, Suso, Verdeliss, Asraf Beno i Isa Pantoja. A més, Telecinco revelarà els noms dels concursants que tanquen el càsting aquest mateix dijous, durant la primera gala en directe presentada per Jorge Javier Vázquez.