Nou format

Tinet Rubira afirma que Gestmusic prepara un 'OT' per rellançar carreres

El productor afirma que ha presentat el projecte a una cadena amb la intenció d'emetre aquest nou format.

ot4

Al mateix temps que prepara la nova edició d’‘Operación triunfo’ a La 1 de TVE i de ‘Tu cara me suena’ a Antena 3, Gestmusic ja està gestant un nou talent de cantants. Segons ha explicat Tinet Rubira, director del grup, el nou format serà un concurs amb cantants als quals ajudaran a rellançar les seves carreres.

Tal com es pot extreure de les seves paraules a Twitter, Tinet Rubira ha presentat el nou programa a una cadena de televisió: “He presentat un projecte de televisió que em fa especial il·lusió... però que suposa tot un repte. ¡El que és difícil, quan surt, té millor gust!".

Davant de l’enrenou produït a les xarxes per les seves paraules, el productor ha matisat: "No serà un ‘OT vip’, però sí un talent per recuperar fama i carrera". I és que, de moment, només es tracta d’una idea sobre la taula en la qual hi ha molts dubtes, com si hi participaran només concursants d’anteriors edicions d’altres talent xous, o artistes coneguts per altres vies.

Gestmusic ja va dur a terme un programa similar que va tenir el nom ‘Vivo cantando’,un espai emès per Telecinco l’any 2003 i presentat per Jesús Vázquez en el qual velles glòries de la cançó com Jarina, Micky, Juan Bau o Elsa Baeza competien per gravar un disc després de diversos anys sense publicar nova música.