Posa fi als rumors

Cristina Pedroche desmenteix Kiko Hernández: "No estic embarassada"

El col·laborador de 'Sálvame' va assegurar que la presentadora i Dabiz Muñoz podrien estar esperant el seu primer fill

pedroche

La setmana passada, Kiko Hernández va assegurar a 'Sálvame' que Cristina Pedroche podria estar embarassada. Una bomba de la qual innombrables mitjans van començar a fer-se eco. No obstant, es tracta d’una informació rotundament falsa. Així ho ha assegurat la mateixa presentadora a través d’un vídeo compartit al seu Instagram, en el qual desmenteix que estigui esperant un fill juntament amb Dabiz Muñoz

"Som al juliol i ara, a l’estiu, hi ha poques notícies. Però abans d’afirmar una cosa així, truca’m, consulta-m’ho. Tinc família i amics que em truquen per preguntar-me si és veritat que estic embarassada i se’m queda una cara...", comença dient la de Vallecas en la gravació amb cara seriosa.

"Tot això surt perquè em van veure entrar al ginecòleg... ¡Compte! I ja han dit que era una clínica de fertilitat, que m’anava a fer les primeres ecografies... Totes les dones hi hem d’anar mínim una vegada a l’any, i és el que estava fent", ha explicat Pedroche abans de recalcar que "no tindrem ni una Pedrochita ni un Dabizito". 

Pedroche: "La pressió sempre acaba en la dona"

D’altra banda, ha aprofitat la gravació per mostrar el seu malestar per la pressió que es posa sobre les dones perquè siguin mares: "Quan ens apropem als 30, o som més grans, se’ns diu que se’ns passa l’arròs. Que després no podrem, que si no tenim fills no serem dones completes ni felices...". 

A més, assenyala que la pressió "sempre acaba en la dona". "Una dona que no vol o que no té fills és una soltera, mentre que en el cas de l’home és un solter d’or", afirma la presentadora d’Atresmedia.