VA SUPERAR KETTY EN EL DUEL FINAL

Marta es proclama guanyadora de la sisena edició de 'Masterchef'

La madrilenya s'imposa a Ketty en el gran duel final amb un menú amb moltes inspiracions mediterrànies

4656004

‘Masterchef’va celebrar aquest dilluns passat la gran final de la seva sisena edició a La 1 de TVE. Després de 13 setmanes d’esforç, de formació i de tensió per la competició, Marta es va convertir en la nova guanyadora de la versió d’anònims del talent culinari produïda per Shine Iberia, imposant-se a Ketty, Oxana i Toni en les diferents proves d’aquesta última entrega.

L’aspirant de San Lorenzo de El Escorial (Madrid) va aconseguir la victòria final en un duel final igualat contra Ketty gràcies a un menú d’inspiració mediterrània compost per gaspatxo mediterrani amb esferes de tomàquet, cogombre osmotitzat i aire de cogombre, caldereta de moll i llagosta amb galeta coral de tomàquet i sal d’escates i macarrons de gerd i xocolata amb gelat de gerd i llima de la Marta. Durant el tast, el jurat compost Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz va destacar la seva evolució i el bon tractament dels productes dels diferents de plats que va elaborar.

Instants abans, Marta s’havia convertit en la primera duelista de la nit després que fos la millor recreant i seguint les indicacions d’Oriol Castro, xef del restaurant Disfrutar, durant l’elaboració d’una Gilda de verat i un trompe-l’oeil.

Durant la visita a El Bohío, el restaurant de Pepe Rodríguez a Illescas (Toledo), Ketty va aconseguir la segona jaqueta del duel final de la sisena edició de ‘Masterchef’. La cubana va superar Oxana i Toni amb l’elaboració de dos plats, titulats: escamarlà, sopa al quart d’hora, aire de safrà, tallarines de calamar i cruixent de gambes i gelat de nata, crema de sèsam i vinagre, pa de pessic de sucre morè de canya i aeri de xocolata i caramel cruixent de xocolata.

Així hem narrat minut a minut la gran final de ‘Masterchef 6’ en directe.

02:07

01:22

00:56

00:36

00:17

00:02

23:52

23:37

23:26

23:11

22:55

22:44