A 'Ven a cenar conmigo: gourmet edition'

Kiko Rivera: "Em vaig ficar al llit amb una noia que abans es deia Agustín"

El fill d'Isabel Pantoja va intercanviar anècdotes amb Julio Iglesias Jr, Toñi Salazar i Elena Tablada

kiko-rivera

Cuatro va emetre ahir a la nit una nova entrega de 'Ven a cenar conmigo: gourmet edition' amb Julio Iglesias Jr exercint d’amfitrió. El cantant va rebre a casa sevaKiko Rivera, Toñi Salazar i Elena Tablada, amb qui va intercanviar rialles i anècdotes durant tota la vetllada. Però, sens dubte, una de les més cridaneres va arribar de la mà del fill d’Isabel Pantoja. 

Kiko i Julio van començar a xerrar sobre els seus respectius currículums amorosos i l’amfitrió de la nit va reconèixer que al llarg de la seva vida ha sigut "molt exigent" amb les dones. "Sempre he sigut més de qualitat que de quantitat", va assegurar. Va ser llavors quan el DJ va començar a explicar com viu ell les nits de discoteca. 

"Entres a les 12 i és tot molt selectiu. Arriben les 2 i bé... Encara ets una mica selectiu. Arriben les 4 i ho veus tot de diferent manera. I a les 6 del matí, si és dona millor", va comentar el marit d’Irene Rosales mentre Julio es petava de riure i l’animava que expliqués alguna experiència. 

Sense pensar-s’ho dues vegades, Kiko va recordar una anècdota: "Vaig sortir a una discoteca i vaig conèixer una noia, guapíssima. Ens vam conèixer i vaig anar a casa seva. Per Setmana Santa se’m va apropar un per preguntar-me si sabia qui era. Em va dir que anaven junts a l’escola i que abans es deia Agustín". "No me’n vaig adonar, ni jo ni ningú", va afegir, a la qual cosa Julio va respondre que "pot passar". 

Temes:

Kiko Rivera