El gran canvi del concursant de 'Supervivientes'

'Sábado Deluxe' mostra fotos més impactants del passat de Maestro Joao

maestro-joao

Després que 'Supervivientes 2018' hagi arribat al final, tots els focus estan posats enMaestro Joao, amb el permís de Sofía Suescun. El vident continua acaparant les tertúlies del cor a Telecinco i aquest cap de setmana va ser un dels convidats de 'Sábado Deluxe', on va parlar amb Jorge Javier Vázquez sobre la relació amb la seva parella, Luismi 'El Niño’, i també sobre el seu passat. 

Durant l’entrevista, el programa va mostrar unes imatges que s’ho s’havien vist mai abans del passat de Joao com a transformista. El mateix 'supervivent’ es va entusiasmar al veure a la gran pantalla algunes fotografies en què apareixia caracteritzat com Rocío Jurado, Betty Missiego o Marylin Monroe. "Això ho feia a tots els llocs, em trucaven de tot Espanya", va explicar responent a les preguntes del presentador. 

"Vaig començar a treballar als 13 anys en una cafeteria, em pagaven molt poc. Vaig començar a treballar a les nits en el xou, tenia uns 15 o 16 anys. He arribat a dormir al metro. A les nits era Joaquín Jurado, i de dia Joaquín", va relatar Joao mentre feia un salt enrere als anys 80. En aquella època va passar també un dels pitjors moments de la seva vida, quan un dels seus nòvios va morir a causa de la sida. "Plorava cada dia perquè no sabia com ho superaria, i pensava que volia morir-me jo abans. Vaig estar amb ell fins que va morir", va assegurar.