Pisos i habitacions de lloguer a Barcelona, aquest és el rang de preus en què es mouen

La Ciutat Comtal compta amb una àmplia oferta en vivenda, en funció de les necessitats de cada inquilí

Trobar pis de lloguer a Barcelona pot convertir-se en tota una aventura. El mateix passa si s’opta per una habitació de lloguer, més encara en plena pandèmia. Malgrat els obstacles, la Ciutat Comtal continua atraient i sumant habitants. Des de professionals que opten a interessants oportunitats laborals, fins a joves immersos en els seus estudis i en la seva formació. Per a tots ells, l’arribada a Barcelona ve acompanyada de la recerca de vivenda, en la qual Spotahome s’ha convertit en un company determinant. La seva àmplia cartera de pisos i habitacions de lloguer a Barcelona obre les portes de nombroses llars als seus futurs residents. 

Pisos a les zones més demandades de la ciutat, estudis ideals, apartaments amb totes les comoditats i habitacions d’allò més acollidores són algunes de les opcions de vivenda que ofereix Spotahome a Barcelona. En funció de les possibilitats de cadascú, el rang de preus de les habitacions i pisos de lloguer varia. Comproveu els immobles a què podeu optar per a la vostra futura vida a la ciutat, fent un cop d’ull a la següent selecció de pisos i habitacions de lloguer a Barcelona.

Habitació a Gràcia per 430 euros

Habitació a Gràcia per 430 eurosHabitació de lloguer en pis compartit. La vivenda compta amb 4 dormitoris, 2 banys, i saló-menjador amb cuina totalment equipada. L’immoble té un total de 120 m2.

Més informació i fotografies a habitació de lloguer a Barcelona.

Estudi al Raval per 473 euros

Estudi al Raval per 473 eurosAcollidor estudi amb sortida a una esplèndida terrassa. L’immoble comparteix cuina amb l’estudi contigu, però compta amb la seva pròpia nevera amb congelador.

Més informació i fotografies a estudi de lloguer a Barcelona.

Pis de 2 habitacions a l’Eixample per 950 euros

Pis de 2 habitacions a l’Eixample per 950 eurosBonic pis amb balcó a la Dreta de l’Eixample, al costat de la parada del metro. La vivenda compta amb 2 habitacions, 1 bany, cuina totalment equipada i saló.

Més informació i fotografies a pis de lloguer a Barcelona.

Pis de 3 habitacions a Sarrià per 1.390 euros

Pis de 3 habitacions a Sarrià per 1.390 eurosLluminós pis de 3 habitacions, 1 bany, amb cuina equipada i saló menjador. Destaca la seva zona vidrada, ideal com a àrea d’estudi o treball.

Més informació i fotografies a pis de lloguer a Barcelona.