Campanya per l’esport femení

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú impulsa una campanya per promocionar el ciclisme en carretera femení

La iniciativa, inclosa en la campanya #olímpicament, pretén incentivar les dones a participar en l’Experience Garraf - Penedès

Ayuntamiento de Vilanova i la Geltrú

Després de l’èxit de diferents accions per fomentar diferents disciplines esportives, com els entrenaments d’atletisme que van acollir prop d’un centenar de dones, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant la Regidoria d’Esports, es decanta per impulsar una nova acció centrada en el ciclisme. La iniciativa forma part de la campanya #olímpicament, que pretén promocionar l’esport entre les dones.

Es tracta d’entrenaments amb la finalitat que les participants puguin arribar a fer un recorregut de fins a 60 quilòmetres. D’aquesta manera, aquelles que arribin en bona forma a l’objectiu, es podrien plantejar participar en l’Experience Garraf - Penedès. Una marxa cicloturista de la qual es va celebrar la primera edició l’any passat. Aquest any contemplarà el cap de setmana del 25 i el 26 de març i es tracta d’una prova no competitiva que vol potenciar el territori com a destí turístic esportiu. L’activitat proposa diferents recorreguts als participants, adaptats als diferents nivells, a més d’una sèrie d’activitats paral·leles tant per a ciclistes com acompanyants.

Els entrenaments previs aniran a càrrec de les responsables de l’activitat i tindrà una durada de dos mesos a dos dies per setmana. Els dimecres de 15 a 17 h i els dissabtes de 9 a 11 h. La iniciativa arrenca dimecres 1 de febrer a les instal·lacions del Circuit Municipal de Ciclisme. Es tracta d’una activitat gratuïta la reserva de la qual es fa mitjançant el correu esports@vilanova.cat indicant nom i número de telèfon.

Llegeix totes les notícies de Vilanova i la Geltrú a EL PERIÓDICO Vilanova