Hallowonyada

Viladecans organitza la seva primera Marxa Zombi pels carrers del municipi

El dissabte 29 d’octubre a les 18.00 h, s’ha citat la ciutadania que hi vulgui participar a la plaça Constitució, el recorregut anirà fins a Can Xic a través dels carrers dr. Reig i Jaume Abril

horror box

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) ha organitzat la primera marxa zombi –o zombie walk– del municipi. D’aquesta manera, per celebrar Halloween i la castanyada, el dissabte 29 d’octubre a les 18.00 h, s’ha citat la ciutadania que hi vulgui participar a la plaça Constitució. El recorregut anirà fins a Can Xic a través dels carrers dr. Reig i Jaume Abril.

L’activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia, però per participar-hi caldrà anar disfressat per acudir a la «trobada terrorífica».

Quan acabi la primera zombie walk del municipi, tindrà lloc la Hallowonyada, amb un túnel de terror a Can Xic. Aquest any, el túnel està ambientat en un orfenat anomenat Baphomet, nom que ve del déu Baphomet, un «ésser fosc que brinda protecció a canvi de ser alimentat amb sang d’adolescent».

Per acudir a l’activitat, cal inscriure-s’hi prèviament en grups de màxim sis persones. L’entrada té un preu de dos euros que anirà íntegrament a l’Associació Catalana de Fibrosi Quística, que participarà en la instal·lació d’una carpa informativa als exteriors de l’equipament i s’encarregarà de la venda d’entrades.

Llegeix totes les notícies de Viladecans a EL PERIÓDICO Viladecans