Participació

L’Ajuntament de Viladecans organitza seminaris per dissenyar la ciutat del 2030

Per a aquest mandat s’han establert quatre grans objectius: dinamització econòmica, vides saludables, transició ecològica i innovació educativa

  • Viladecans anima els alumnes de primària a imaginar la ciutat del 2030

  • Viladecans tindrà la seva pròpia agenda urbana local per desenvolupar polítiques sostenibles

Aquest dijous 14 de gener es posen en marxa els cinc seminaris web, organitzats per l’Ajuntament de Viladecans, que conviden els ciutadans a participar en el procés de reflexió sobre l’Estratègia de futur per a la ciutat de l’any 2030, sota la mirada dels Objectius de Desenvolupament Sostenibles i les agendes urbanes internacionals.

El primer a celebrar-se, aquest dijous a les 18 h, tractarà sobre l’estil de vida saludable i la qualitat de vida, amb la participació de la periodista especialitzada en consum Brenda Chávez i l’exatleta  d’elit i regidora de Consum de Viladecans, Emilia Cano.

Per a aquest mandat, el consistori ha establert quatre grans objectius de treball: la dinamització econòmica, l’estil de vida saludable i la qualitat de la vida, la transició ecològica i la innovació educativa.

Seminaris més destacats

El dilluns 19 de gener se celebrarà el seminari sobre la dinamització econòmica, amb l’economista Oriol Estela; el 26 de gener, el biòleg Juan del Río realitzarà el de Transició ecològica i el 9 de febrer la pedagoga Nélida Zaitegui acollirà el seminari d’innovació educativa.

L’Estratègia Viladecans 2030 és un document que definirà la ciutat dels pròxims anys a través de la participació ciutadana, i tenint en compte les agendes internacionals.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments