PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR

Portes obertes virtuals a les guarderies de Viladecans

El període de preinscripció a les escoles d'educació infantil municipals s'obrirà el 25 de maig i es prioritzaran els tràmits telemàtics

Davant de la impossibilitat d'acudir als centres educatius, el consistori ha habilitat una web per conèixer les quatre guarderies municipals

zentauroepp40232039 escola bressol190107130124 / NURIA PUENTES

El 25 de maig s’obre el període de presinscripció de les quatre guarderies municipals de Viladecans. Aquest any, a causa de la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus, es prioritzarà la realització dels tràmits de manera telemàtica per evitar desplaçaments, limitant la presencialitat a casos excepcionals.

Les famílies tindran del 25 de maig al 5 de juny per sol·licitar alguna de les 200 places que s’ofereixen a La Ginesta (53), La Marina (50), La Muntanyeta (45) i La Pineda (52). El dia 15 es publicarà la llista provisional de puntuacions i el 16 de juny es realitzaran els sortejos de desempat, mentre que les llistes definitives es publicaran el 29 de juny.

La preinscripció es podrà realitzar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament i, de manera excepcional –en cas de les famílies sense accés a Internet o amb dificultats per realitzar el procés–, del 2 al 5 de juny a les guarderies La Pineda i La Muntanyeta, concertant cita prèvia al telèfon de l’Oficina Municipal d’Escolarització.

De la mateixa manera en què es prioritza la preinscripció i la matrícula ‘online’, les portes obertes també han hagut de ser virtuals aquest any. Així, l’Ajuntament ha habilitat un vídeo al seu canal de Youtube per conèixer les instal·lacions de les guarderies municipals a través de la pantalla.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA