HOSPITALS

L'Hospital de Viladecans organitza el XXVII Congrés Nacional Català d'Urgències i Emergències

Sota el lema '7/24 solucions urgents', el congrés vol donar valor a la feina en equip que dona resposta a la demanda urgent les 24 hores del dia

foto 3377200

L’Hospital de Viladecans, juntament amb l’Hospital Universitari de Bellvitge i la Societat Catalana de Medicina d’Urgències i Emergències, organitza el XXVII Congrés Nacional Català d’Urgències i Emergències, que se celebrarà a l’Hotel Melià de Sitges els dies 26 i 27 de març.

Aquest any, el congrés té el lema ‘7/24 solucions urgents’, que vol posar de relleu la feina en equip i en xarxa que dona resposta a la demanda urgent les 24 hores del dia, tots els dies de l’any.

L’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans pertanyen a la mateixa gerència, cosa que suposa un «model col·laboratiu diferenciat», que «justifica plenament l’organització conjunta del congrés», expliquen els responsables de l’esdeveniment.

Gestió de les emocions

La trobada abordarà qüestions com: l’abordatge de la fragilitat, la gestió de les emocions, la seguretat del pacient, la utilització de tècniques ecogràfiques, l’abordatge de qüestions de gènere i la cirurgia menor ambulatòria, entre d’altres.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA