COMPRES A CASA

El comerç local de Viladecans surt al carrer

La iniciativa 'Comprem a la fresca', organitzada per primera vegada per la Xarxa Comercial de la ciutat, pretén posar de relleu el comerç de proximitat

firacomercial

Aquest divendres 12 de juliol, els comerços locals de Viladecans sortiran al carrer per celebrar la que serà la primera edició de ‘Comprem a la fresca’,una iniciativa impulsada per la Xarxa Comercial viladecanenca per posar de relleu el comerç de proximitat.

‘Compra amb consciència’ és el lema que encapçala aquesta iniciativa, que se celebrarà a partir de les 17h al carrer Doctor Reig de Viladecans –entre els carrers Girona i Àngel Arañó–, on els comerciants locals oferiran al públic els seus productes.

Tot això, acompanyat un berenar popular i música ambient i amenitzat amb tallers per a nens, en els quals els més petits podran decorar xapes i pintar cartells i imatges, i dos espectacles itinerants relacionats amb la ciència.

L’objectiu de la xarxa de comerciants no és cap altre que animar la població a sortir al carrer a comprar i apostar pel comerç de proximitat i la compra, com diu el cartell, “amb consciència”, amb l’objecte d’impulsar l’economia i l’ocupació local.

Més notícies de Viladecansa l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Comerç