Comerç

El Viladecans The Style Outlets projecta ampliar el centre comercial

Actualment compta amb 71 marques de primera línia en els mercats de la moda, la bellesa, l'esport, la llar i els complements

ElViladecans The Style Outlets ha tingut una gran acollida des que va obrir les portes la tardor del 2016. L’any passat va tenir uns 2,6 milions de visitants i els seus gestors ja estan pensant a ampliar el centre comercial en els pròxims anys. “Hem d’existir perquè les marques necessiten vendre els seus productes d’oferta i fora d’estoc”, explica Bárbara Tagarro, responsable de comunicació.

El centre comercial s’ha convertit, en poc temps, en referent en l’àrea metropolitana de Barcelona. Actualment, el Viladecans The Style Outlets compta amb un total de 71 marques, entre les quals es troben les de primera línia en els mercats de moda, bellesa, esports, llar i complements. A més, té una àmplia oferta de restauració i compta amb un servei de wifi gratuït.

Segons publica ‘La Premsa del Baix’, destaca que el 60% dels compradors són dones, amb una edat mitjana entre 35 i 40 anys. Del total de visites, una part important van ser estrangers, dels quals els percentatges més grans van ser russos, argentins i francesos.

Més notícies de Viladecans