Remodelació

La plaça de les Palmeres de Viladecans es convertirà en un nou espai cívic i de convivència

Les obres també serviran per millorar la xarxa de clavegueram, renovar el mobiliari urbà i instal·lar bancs i papereres

Les obres de remodelació de la plaça de les Palmeres de Viladecans duraran uns vuit mesos.  / PERIODICO

L'Ajuntament de Viladecans inicia les obres de remodelació de la plaça de les Palmeres, un punt neuràlgic de la ciutat al tractar-se d'un espai de transició entre el barri antic i l'eixample.

Des del consistori expliquen que la reforma resoldrà alguns aspectes relacionats amb la mobilitat de la zona, i aprofitarà al màxim les potencialitats de la plaça per convertir-la en un espai cívic i de convivència per a la ciutadania, a més d'un punt de connexió entre els eixos comercials del carrer del Doctor Reig i el carrer de Jaume Abril.

"L'objectiu de la reforma és el de tornar a la plaça de les Palmeres la seva identitat, generant una verdadera plaça pública amb possibilitat d'estar, conversar, conviure i comprar, superant la condició actual de pas entre dos barris", expliquen fonts municipals recollides per elfar.cat. La plaça passarà a ser de prioritat per a vianants, i els vehicles només podran circular a una velocitat reduïda.

Els treballs, que s'executaran en una única fase i tindran una durada aproximada de 8 mesos, també serviran per millorar la xarxa de clavegueram i de serveis, renovar el mobiliari urbà i instal·lar bancs i papereres allà on l'espai ho permeti.

Les obres comportaran algunes modificacions puntuals en la circulació de vehicles i en els accessos a la zona tant per als vehicles particulars com de serveis. Amb el fi de minimitzar les afectacions, s'habilitaran itineraris alternatius per a la circulació, que es notificaran i s'indicaran a mesura que es vagin produint.

Més notícies de Viladecans

Temes:

Urbanisme