Recomanacions

¿Com adormir-se ràpid en un avió?

A falta d’un mes perquè comenci l’estiu, la majoria de persones ja està planificant el viatge de l’any. Si tens previst volar durant les teves vacances, segueix aquests consells

Ara que arriba la temporada d’estiu, la majoria de persones ja estan planificant les seves vacances. I cada vegada és més habitual optar per l’avió que per un viatge amb cotxe, per l’oportunitat de poder anar més lluny i en menys temps.

Si estàs plantejant-te canviar de continent per a les teves pròximes vacances, segur que ja estàs pensant en com adormir-te a l’avió perquè les hores de trajecte siguin més curtes. I més encara si volar et suposa algun tipus de por.

La problemàtica més gran a què ens enfrontem és la comoditat. Si optes per una aerolínia d’un cost baix, l’espai entre les files sol ser molt limitat i el seient no sol ser precisament còmode. A més, és recomanable que incloguis a la motxilla taps o antifaç si et molesta el soroll i la llum habitualment.

El principal és, amb les condicions que tenim, trobar aquesta comoditat. Un consell bastant útil és escollir el seient a la finestra per poder recolzar el cap. En cas que sigui aleatori, pots plantejar-te portar un coixí com els que s’utilitzaven per als viatges amb cotxe.

Una altra recomanació, a l’estiu, és portar alguna capa de més –jaqueta, tovallola o alguna manta fineta– ja que l’aire condicionat sol ser molt alt i el fred no t’ajudarà a agafar el son. Apostar per menjar i beguda lleugera també t’ajudarà a tenir una millor digestió.

Temes:

Avions