Les cremes de xocolata amb avellanes o cacauet i en general tots aquells productes en forma de pastes envasades en pots presenten un gran inconvenient: escurar les últimes cullerades. Tant si ets més de Nutella (o Nocilla) com si t’has passat a la moda de la crema de cacauet, la pitjor part de consumir aquests articles arriba quan cal deixar impol·lut el recipient, una cosa que difícilment passa. Així doncs, moltes persones acaben per malbaratar part d’un producte totalment aprofitable.
Per sort, hi ha un truc molt simple per netejar fins a l’última gota de crema. Per aconseguir-ho, n’hi ha prou amb utilitzar un ingredient que es pot trobar en qualsevol cuina.
Ni sabó ni productes químics
Abans que recórrer a altres mètodes, és important destacar que la neteja dels pots pot efectuar-se per mitjà d’aigua calenta. Simplement has d’omplir el pot, tancar-lo i agitar-lo fins que apreciïs com les taques del vidre van desapareixent.
Això sí, en cas que aquesta mesura no sigui suficient, pots recórrer a una altra via més efectiva. El líquid utilitzat, lluny de ser un sabó o producte químic, es tracta de l’oli. Banyant amb oli la cullera que utilitzis durant el rentat aconseguiràs acabar de retirar les restes de crema de les parets del pot.