Solució eficaç

La rentadora s’ha omplert d’escuma: ¿i ara què faig?

¿Per què cal deixar la porta de la rentadora oberta quan acaba el rentat?

Això és el que no has de ficar mai a la rentadora

¿Per a què serveix ficar paper d’alumini a la rentadora?

El botó secret de la rentadora que deixa la roba com si s’acabés de comprar

L’acumulació d’escuma a la rentadoraes pot convertir en un problema, no només per les seves conseqüències sobre aquests electrodomèstics, sinó perquè a llarg termini també poden fer malbé el teixit de la roba. Per sort, les xarxes socialesi plataformes especialitzades són nínxols on trobar solució a tota mena de contratemps domèstics, i aquest no és l’excepció.

Si bé és cert que la prevenció del mal funcionament de la rentadora pot ser la millor via per evitar situacions no desitjades a la llar, de vegades és inevitable trobar-s’hi, per la qual cosa resoldre-les a temps pot ser decisiu tant pel bé de l’aparell com del que aquest conté.

Retirada i neteja

L’aparició d’escuma en excés se sol deure a errors en la quantitat de sabó utilitzat en el rentat. De totes maneres, si el programa ja està funcionant i s’adverteix d’aquest problema, la millor opció serà aturarl’electrodomèstic. Cal destacar que les rentadores més modernes poden detectar aquesta acumulació d’escuma i corregir el seu mode de rentat per eliminar-la.

En cas de no comptar amb una màquina d’aquestes característiques, després de detenir el centrifugat s’ha de netejar l’interior del tambor amb un drap sec abans de posar la rentadora a càrrega completa. A continuació, s’omplirà automàticament d’aigua i s’hi hauran d’inserir dues tasses de vinagre blanc destil·lat perquè neutralitzi els residus restants. Finalment, s’ha de completar el cicle de rentat i programar-ne un de nou per garantir una netejaexhaustiva.

Altres solucions passen per afegir una mesura d’esbandida o suavitzant que minimitzi la presència d’escuma, a més d’executar un programa d’aigua calenta sense aplicar-hi cap tipus de detergent o una altra substància química, de manera que sigui l’aigua la que netegi l’interior de la rentadora.