Dieta saludable

¿Què passa si menges creps americanes de civada cada dia?

¿Què passa si menges arròs cada dia?

¿Què passa si menjo olives cada dia?

¿Què passa si prens creatina cada dia?

La civada és un cereal que ha pres protagonisme en la vida de totes aquelles persones que opten per una dieta saludable i rica tant en proteïnes com en fibra. Aquesta planta, que històricament no ha tingut l’acollida d’altres com el blat o l’ordi, inclou també una gran quantitat de greix vegetal. Recentment, la farina de civada s’ha implementat en l’elaboració de plats com les creps americanes, les quals s’han convertit en una opció ideal per a l’esmorzar.

A més dels beneficis que aporten aquest tipus d’aliments, complementar-los amb fruites i altres suplements dolços com la xocolata pot convertir un plat de creps americanes en una veritable menja.

¡Compte amb les calories!

En general, les creps americanes de civada contenen alts nivells de greixos i proteïnes, així com una gran aportació calòrica. Per això, malgrat millorar el trànsit intestinal i ser una font d’hidrats de carboni especialment recomanable per a àpats com l’esmorzar, perquè els seus beneficis serveixin per a tota la jornada, fer un consum abusiu d’aquest menjar, a més de provocar un empatx, pot revertir els seus efectes a l’aportar massa calories al nostre organisme.

Si hi afegim xarops o altres complements amb un alt contingut en sucre, la barreja serà més contraproduent de cara a portar una dieta equilibrada. Així, doncs, la ingesta moderada d’aquestes creps diàriament no necessàriament ha de suposar un risc de cap tipus.

Ració recomanada

Tot i que el metabolisme i la mida (alçada i pes) de la persona tenen gran influència en la ració recomanada, al principi s’estableix que entre tres i quatre creps americanes al dia és una quantitat suficient per a l’organisme.

Temes:

Alimentació