Virals

Posar la rentadora a la cuina, considerat una «bogeria» en la majoria de països

He oblidat ficar una peça a la rentadora: ¿què passa si la paro amb la rentada ja començada?

¿Què passa si apareix un símbol de candau a la rentadora?

L’OCU revela que aquestes són les rentadores més fiables

La disposició dels electrodomèstics a les diferents habitacions i sales de casa és una decisió personal que moltes vegades difereix entre unes persones i altres. L’espai disponible i la voluntat de col·locar aquestes màquines en una posició o una altra varien constantment, per la qual cosa algunes propostes virals poden condicionar aquesta organització.

Precisament, això és el que ha passat amb un tuit viral sobre la localització de la rentadora, que, com s’ha pogut comprovar, és diferent segons el país. Mentre que a Espanya o la Gran Bretanya el més comú és trobar aquests aparells a la cuina, en països com Alemanya es fa el mateix al lavabo o una altra habitació.

Motiu de debat

«A Alemanya, el més normal és tenir situades les rentadores al lavabo i no a la cuina, on definitivament no pertanyen». Així de contundent era el tuit viral del 2019 en què usuaris de tot el món han reobert aquests dies un curiós debat sobre aquest tema. Per les respostes que s’han pogut trobar en la publicació de Melis, la conclusió que s’extreu és que el costum de trobar aquestes màquines a la cuina només forma part de la Gran Bretanya i Espanya. «Imagina’t anar a la cuina per rentar la teva roba», escrivien d’altres internautes incrèduls amb aquest fet tan habitual a les llars espanyoles.

En general, hi ha cert consens sobre que situar la rentadora a la cuina és una «bogeria» sense cap explicació. Així mateix, altres tuitaires de països com el Canadà o Austràlia han comentat que allà és més comú comptar amb un espai o petita habitació a tall de bugaderia.