Retirada de productes

¿Mercadona deixa de vendre complements per als cabells?

Manu Mitru

Mercadona és una empresa de supermercats valenciana que ofereix una àmplia varietat de productes, incloent alimentació, productes frescos, productes per a la llar i productes de bellesa i cura personal.

Els seus productes solen tenir una bona acollida per part dels clients, malgrat que últimament la relació qualitat/preu és bastant acceptable en la majoria dels articles que la gran cadena comercial treu a la venda. No obstant, el gegant valencià ha determinat la retirada de diversos productes en tots els seus supermercats.

Es tracta de productes per als cabells. Mercadona ofereix una àmplia gamma de productes per a la cura dels cabells, incloent xampús, condicionadors, màscares, esprais, líquids per pentinar i altres productes per al pentinat. Algunes de les marques més populars de productes capil·lars de Mercadona són Pantene, Head & Shoulders, Dove, Elvive i L’Oréal.

Accessoris

Tanmateix, no són aquests productes d’higiene els que ha deixat de vendre, sinó els accessoris per als cabells, els complements com ara les gomes dels cabells, pintes i raspalls, diademes, agulles de ganxo...

Almenys, això és el que han denunciat en les xarxes socials diversos consumidors, que s’han queixat que als passadissos dels productes per als cabells faltaven els accessoris i complements.

Temes:

Mercadona