Producte gurmet

Amb aquest paté de menys de dos euros enamoraràs fins i tot la sogra aquest Nadal

  • ¿Un visionari o un garrepa? Un home revèn les cistelles de les mandarines de Mercadona a Wallapop

  • El millor substitut del sucre que vola al Mercadona

Pexels

Quan falta poc més d’un mes perquè arribi el Nadal, hi ha qui ja pensa en els plats que servirà als dinars i sopars familiars i entre els amics en unes dates tan assenyalades. I més tenint en compte que els preus estan desbocats. A més, hi ha productes que s’esgoten o s’encareixen encara més tan bon punt s’acosten les festes. La llista de la compra és llarga i voluminosa, però un dels aliments que mai fallen ni falten a la majoria de les taules són els untables. En concret, els patés. Mercadona en té un que et farà marcar la diferència i costa menys de dos euros.

La cadena de supermercats té molts productes essencials per al Nadal: torrons, bombons, peixos, carns i marisc, entre molts altres. Però abans d’atipar-se, els aperitius o entrants són una bona manera d’obrir la gana o amenitzar l’espera mentre arriben tots els convidats.

Paté de bonítol del nord amb pebrots i olives

Entre les exquisitats que ven Mercadona, hi ha un paté que està arrasant. Es tracta del de bonítol del nord amb pebrots i olives. Està envasat per la marca Hacendado, però està fabricat per Gourmet Cazorla, una empresa de referència en patés gurmets, plats preparats, conserves i embotits. Es ven en una terrina de 120 grams i el millor, a banda de la seva barreja de sabors, és el preu: només costa 1,95 euros.