Per combatre el fred

La ‘xemeneia’ barata de Lidl perfecta per a les festes de Nadal

L’estufa redueix les emissions de CO2 i aconsegueix un efecte de llenya cremant

LIDL

La xemeneia ja no és un luxe acatat només als que viuen en una casa, ara ja hi ha alternatives per als que viuen en un pis o una casa petita que no pot acceptar la instal·lació complexa i l’espai dedicat a la xemeneia.

Amb l’arribada de les festes de Nadal i el fred d’hivern les estufes, calefactors i xemeneies comencen a encendre’s diàriament i les diferents marques que comercialitzen aquests productes treuen els seus productes estrella en calefacció. Per això, Lidl ha tret a la venda un model de ‘xemeneia’ totalment innovador: es tracta d’una estufa amb forma de xemeneia.

Aquesta té un efecte de llenya cremant, per la qual cosa es podrà visualitzar les flames, però sense els inconvenients propis del foc. A més compta amb termòstat regulable amb dos nivells de calor i té una potència nominal d’entre 1.750 i 1.950 w. Però el seu ús no es limita només com a calefactor, també es pot utilitzar com a il·luminació ambiental amb les flames.

Així, té unes mides de 38 x 23 x 51 centímetres i pesa 5,35 quilos i té un preu de 49,99 euros.

Estufa de pellets

Aquest tipus de ‘xemeneia’ es denomina estufa de pellets, i és un nou concepte per escalfar la casa amb una biomassa que permet estalviar diners i emissions de CO2.

Podem trobar-les en altres botigues com Leroy Merlín o Carrefour, que també disposen d’hidroestufes, o termoestufes, que tenen un forn incorporat perquè es pugui cuinar al mateix temps que un s’escalfa.

I també existeixen les estufes de pellets canalitzables, més focalitzades a la calefacció de la casa.

Temes:

Lidl Nadal