Aquestes són les ofertes d’ocupació que qualsevol professional amb formació tècnica ha de consultar

A Serveo busquen candidats per cobrir vacants ben diverses per tot Catalunya

¿Coneixes Serveo? És una companyia formada per 27.000 empleats, la qual s’ha consolidat com un referent en el desenvolupament de solucions integrals i innovadores per a infraestructures públiques i privades en els sectors del transport, la salut, la indústria, la ‘facility management’ i l’energia. Aquest ampli ventall fa que l’empresa necessiti contínuament mà d’obra professional i qualificada, i per això la generació de llocs de treball és una constant. Així ho demostren les ofertes d’ocupació de Serveo que pots consultar en aquest article.

Però, ¿què té d’interessant treballar a Serveo? Els responsables d’aquest grup entenen cada dia com un desafiament, amb l’ambició d’impulsar un futur millor, de servir els seus clients amb capacitat i solvència i de ser els millors companys de viatge. A Serveo cuiden el seu equip, fomentant el seu creixement professional i personal en un extraordinari ambient de feina. Es fomenta la valentia i la diversitat per continuar creixent i millorant.

Amb tot això, qualsevol candidat a la recerca d’ocupació se situa davant un desafiament apassionant. A Serveo busquen professionals com tu.

SERVEO selecciona:

OFICIAL/A DE PRIMERA DE MANTENIMENT MECÀNIC DE MAQUINÀRIA per a Santa Perpètua de Mogoda. Des de la Direcció d’Infraestructures es pretén incorporar un/a oficial/a de primera de manteniment mecànic per a la delegació est de Serveo Industria. S’ofereix un contracte indefinit, un paquet retributiu competitiu i experiència treballant amb els millors professionals del sector. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació d’oficial/a de primera de manteniment mecànic de maquinària a Santa Perpètua de Mogoda.

OFICIAL/A DE PRIMERA FRIGORISTA per a Tarragona. Per optar a aquest lloc, Serveo demana FP o un grau superior, formació en gasos fluorats, RITE, PRL i coneixements tècnics elèctrics i de climatització. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació d’oficial/a de primera frigorista a Tarragona.

OPERARI/ÀRIA PER A MANTENIMENT DE PISCINA PÚBLICA per a Sant Quirze del Vallès. És fonamental acreditar experiència demostrable de 2 anys, com a mínim, en el manteniment d’instal·lacions i piscines. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació de manteniment de piscina pública de Serveo a Sant Quirze del Vallès.

Des de la divisió d’Indústria de Serveo es busca un/a TÈCNIC/A DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS per a Santa Perpètua de Mogoda. S’ofereix un contracte indefinit, desenvolupament i projecció professional i formació contínua. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació de tècnic/a de prevenció de riscos laborals a Santa Perpètua de Mogoda.

Les oportunitats de Serveo arriben també als estudiants, com és el cas de la BECA PER A ESTUDIANTS EN TECNOLOGIES INDUSTRIALS que ofereix a Santa Perpètua de Mogoda. El candidat seleccionat tindrà l’oportunitat de donar suport en funcions com col·laborar amb el manteniment de la política de qualitat i medi ambient en el contracte, supervisar les 5 S, i editar i desenvolupar plans i esquemes d’obres, entre d’altres. Es tracta d’una beca remunerada de 6 + 6 mesos prorrogables. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació de beca per a estudiants en tecnologies industrials a Santa Perpètua de Mogoda.

A la Seu d’Urgell necessiten un/a TÈCNIC/A D’OPERACIONS AEROPORTUÀRIES. L’objectiu principal d’aquest lloc és la planificació i gestió de les operacions aeroportuàries: assignar les places a les aeronaus, plans de vol, taxes aeroportuàries, etc. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació de tècnic/a d’operacions aeroportuàries a la Seu d’Urgell.

En la Direcció d’Infraestructures es requereix la incorporació d’un/a CAP D’OBRA DE REFORMES I REHABILITACIONS D’EDIFICACIONS a Tarragona. S’ha d’ocupar del control de la producció diària, la gestió de comandes i l’estoc, la planificació de l’obra i la comprovació de documentació de prevenció del personal i subcontractes. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació cap d’obra de reformes i rehabilitacions d’edificacions a Tarragona.

Es busca també incorporar un/a ENGINYER/A D’ESTUDIS/LICITACIONS ‘FACILITY MANAGEMENT’ I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA a Barcelona. S’ha d’encarregar d’elaborar les ofertes o licitacions de ‘facility management’ (manteniment de les instal·lacions, eficiència energètica, neteja d’interiors i serveis auxiliars) a les quals s’ha decidit concórrer, en el seu aspecte tècnic i econòmic, i coordinar els recursos necessaris per garantir la seva presentació en el termini i de la manera que s’hagin establert, d’acord amb les directrius marcades per la direcció. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació d’enginyer/a d’estudis/licitacions ‘facility management’ i eficiència energètica a Barcelona.

Així mateix, necessiten un ARQUITECTE/A DE GESTIÓ DE MANTENIMENT D’ACTIUS IMMOBILIARIS a Lleida, la missió del qual és gestionar el manteniment dels actius immobiliaris de Serveo a la província. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació d’arquitecte/a de gestió de manteniment d’actius immobiliaris a Lleida.

Des de la Divisió de Serveo Industria se selecciona un/a GESTOR/A DE SERVEIS INDUSTRIALS a Castellbisbal. S’ofereix un contracte indefinit, formació i desenvolupament professional i un pla de retribució flexible i beneficis a empleats. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació de gestor/a de serveis industrials a Castellbisbal.

Temes:

Ocupació