Accident a la C-35

S’eleven a tres els morts en una col·lisió frontal a Llinars del Vallès

Ja són 146 les persones que han mort aquest any en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Tres persones han mort i tres més han resultat ferides de diversa consideració en una col·lisió entre dos vehicles ahir a la C-35, a Llinars del Vallès (Barcelona).

Segons ha informat el Servei Catalàn de Trànsit, l’accident va tenir lloc cap a les 17.03 hores al punt quilomètric 46,5 de la C-35, en sentit Granollers, on han col·lidit dos vehicles per causes que s’estan investigant.

Com a conseqüència de l’accident, han mort tres de les sis persones que viatjaven en els dos vehicles implicats. A més, les tres persones ferides, un de lleu i dos de caràcter menys greu, han sigut derivats al mateix hospital.

Per causes que encara s’estan investigant, un tot terreny i un turisme van col·lidir frontalment i la conductora i una passatgera posterior del turisme, de 55 i 56 anys, veïnes de Barcelona, van morir a l’instant. Una altra passatgera posterior del turisme, de 84 anys, va ser traslladada en estat crític a la Vall d’Hebron, on posteriorment ha mort.

Al lloc de l’accident es van desplaçar set patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i cinc unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Amb aquestes dues noves víctimes són ja 146 les persones que han mort aquest any en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.