Bombers al rescat

Aparatós accident a l’Eixample

  • Els Bombers han realitzat una aparatosa maniobra per rescatar el conductor atrapat al vehicle després d’un xoc al carrer Entença de Barcelona

BOMBERS

Els Bombers de Barcelona han fet una aparatosa maniobra per rescatar un conductor atrapat dins del vehicle al carrer d’Entença, a l’Esquerra de l’Eixample, després de patir un accident de trànsit. No s’han hagut de lamentar víctimes mortals, només ferits lleus.

Els Bombers han penjat una foto de l’operació a Twitter on es poden apreciar els diversos efectius que han treballat en l’operació per rescatar la persona que s’havia quedat atrapada dins del vehicle a causa de l’accident.

Al final, el conductor ha sigut traslladat en estat lleu a l’Hospital Clínic. Una segona persona que ha resultat ferida a conseqüència del xoc ha sigut traslladada a l’Hospital de Vall d’Hebron, també en estat lleu.

Els fets han passat a les 10.45 h. La Guàrdia Urbana també s’ha traslladat al lloc dels fets. L’accident ha obligar a tallar el trànsit a la zona per facilitar les tasques dels bombers.