Baixa saturació d’oxigen

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, confinat deu dies per una afecció respiratòria

  • Tot i que ha donat negatiu en Covid-19, Ballart explica que des de fa dies té dificultats per respirar

  • El primer regidor s’ha mantingut ingressat unes hores a l’Hospital de Terrassa després de ser derivat des de l’atenció primària

L’alcalde de Terrassa (Vallès Occidental), Jordi Ballart, ha explicat a través del seu compte de Twitter que es troba en aïllament domiciliari després de ser diagnosticat d’una afecció respiratòria. Segons relata el mateix Ballart, aquest matí ha acudit a un centre d’atenció primària (CAP), perquè feia dies que tenia dificultats per respirar.

Així, el primer regidor ha sigut derivat a l’Hospital de Terrassa, on ha estat unes hores ingressat i on li han fet «una exploració per la baixa saturació d’oxigen». Tot i que el test de Covid-19 ha donat negatiu, l’alcalde explica que li han receptat deu dies d’aïllament domiciliari, atesos els símptomes presentats i el context sanitari actual.

Així, Ballart ha aprofitat per agrair als professionals sanitaris la feina feta durant tota la pandèmia, una tasca que la qualificat d’«impagable». A més, ha assenyalat que el seu equip està «reprogramant l’agenda per poder fer el màxim possible de forma telemàtica des de casa».

L’alcalde de Terrassa ja va haver d’estar en confinament domiciliari a mitjans de desembre, després que es notifiqués un positiu de coronavirus dins del seu equip de treball.

Més notícies de Terrassa, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA