Canvi de Junta

Minyons demana girar full i treballar en cooperació amb la Coordinadora de Colles Castelleres

La colla egarenca advoca per iniciar una "nova etapa" arcada per la "lleialtat recíproca i la concordança"

Minyons de Terrassa vol aprofitar el canvi de junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya per iniciar una “nova etapa” marcada per la “lleialtat recíproca, la concordança i la voluntat d'arribar a acords”.

La formació castellera ho ha anunciat així en un comunicat en què ha admès que l'any passat es van produir decisions en les quals no sempre va estar encertada.

“Emplacem a la Coordinadora i al conjunt de colles castelleres a girar full i treballar junts per a la millor projecció del món casteller”, apunten els camises malva.

D'aquesta manera deixen enrere les desavinences que van sorgir durant el 2017 pel tema dels drets d'imatge i la propietat intel·lectual de les actuacions castelleres. Així, reiteren la necessitat de resoldre els debats de portes endins i evitar el soroll extern innecessari que compliquen la dinàmica dels diferents equips de treball.

Minyons agraeix als membres de la junta sortint el seu temps i la seva dedicació i desitja a la nova “èxits i encerts”. Al mateix temps, espera que aquest any sigui una etapa per treballar des de la concòrdia i la cooperació.

Més notícies de Terrassa