Badosa estrena la temporada amb la final de Sydney

La tennista catalana guanya Kasatkina i jugarà pel títol aquest dissabte contra Krejcikova

Primer torneig de la temporada i primera final per a Paula Badosa (5), que s’ha imposat a la russa Daria Kasatkina per 6-2 i 6-2 en el torneig de Sydney. La tennista catalana buscarà el primer títol del 2022 contra la txeca Barbora Krejcikova (número 3 mundial, que ha derrotat l’estoniana Anett Kontaveit (4) per 0-6, 6-4 i 7-6 (12) després de salvar fins a sis punts de partit.

Badosa, vuitena del món, estava contenta d’una victòria que reafirma el seu final de temporada el 2021, on va acabar disputant les finals de la WTA. «He executat el pla a la perfecció, volia ser molt agressiva. Serà un any complicat, però vull donar el millor de mi en tots els Grand Slam», ha valorat després de la quarta victòria de l’any.

La tennista catalana, que s’enfrontarà en la primera ronda de l’Obert d’Austràlia a la local Ajla Tomljanovic, ha reduït Kasatkina, botxí de Garbiñe Muguruza (2) als quarts de final, amb una exhibició de tennis agressiu a tots els nivells després d’acumular un 75% de primers serveis i convertir fins a cinc ruptures de les deu pilotes de ‘break’ que ha tingut.