Tennis

Rafa Nadal passa per l’hospital per tractar-se el peu esquerre

El tennista mallorquí estarà «diverses setmanes de baixa» després de rebre «tractament» per la lesió que pateix des de fa anys

Rafa Nadal ha sigut operat del peu esquerre a Barcelona i estarà un temps més de baixa. El tennista mallorquí ja porta gairebé tres mesos sense jugar a causa d’aquesta lesió, per la qual va decidir posar fi a la temporada després de renunciar a Wimbledon, els Jocs Olímpics de Tòquio i l’US Open.

«Hola a tothom, porto una mica de temps sense comunicar-me amb vosaltres a través de les xarxes. Dir-vos que vaig ser a Barcelona amb el meu equip i l’equip mèdic, per rebre un tractament al peu que em tindrà uns dies de repòs i unes setmanes fora de la pista», ha assenyalat Nadal a través de les xarxes socials,

«Ja un altre cop a casa i en procés de recuperació. ¡Gràcies a tothom pel recolzament!», ha acabat dient el manacorí, que pateix una lesió coneguda com la síndrome Müller-Weiss, una lesió congènita produïda per la deformació de l’escafoide del peu, os a què s’insereixen múltiples estructures tendinoses i lligamentoses.

A Nadal li van detectar aquest problema el 2005 i alguns dels metges consultats li van advertir que podia impedir-li jugar al tennis professional però gràcies a unes plantilles a mida va salvar el problema.

Temes:

Rafa Nadal